30 Λεπτορρευστη λοσιον
30 Λεπτορρευστη λοσιον
30 Λεπτορρευστη λοσιον
30 Λεπτορρευστη λοσιον
30 Λεπτορρευστη λοσιον
30 Λεπτορρευστη λοσιον

Σειρά αντιηλιακής προστασίας Defence Sun
30 Λεπτόρρευστη λοσιόν

Υψηλή προστασία
Αδιάβροχη
συσκευασίες
Μπουκάλι 200 ml
29.9€
Βρείτε το σε φυσικό κατάστημα

Νέα, οικολογική σύνθεση σχεδιασμένη για να προσφέρει τριπλή φωτοπροστασία στο δέρμα: - προστασία ευρέoς φάσματος από την ακτινοβολία UVA-UVB, - προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από τις υπέρυθρες ακτίνες, - προστασία από τη μακροχρόνια βιολογική φθορά χάρη στο σύμπλεγμα Pro-Repair, που ενισχύει τους μηχανισμούς φυσιολογικής προστασίας και βιολογικής επανόρθωσης του δέρματος. Με SPF BOOSTER, ένα συστατικό που επιτρέπει τη βελτιστοποίηση της συγκέντρωσης των φίλτρων. Πολύ ελαφριά, μη κολλώδης υφή, εύκολη στην εφαρμογή. Προστασία από τις υπέρυθρες ακτίνες UVA-UVB. Ανθεκτικό στο νερό.

Ελεγμένο για νικέλιο - Χωρίς συντηρητικά - Χωρίς άρωμα - Χωρίς γλουτένη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Εφαρμόζετε αρκετή ποσότητα του προϊόντος πριν από την έκθεση στον ήλιο και επαναλαμβάνετε τακτικά την εφαρμογή. Ανακινήστε πριν από τη χρήση. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπο. Αποφύγετε την άμεση επαφή με ρούχα. Μπορεί να λεκιάσει τα ρούχα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ/ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 • Φίλτρα UVA και UVB
  φωτοσταθερό
 • Νικοτιναμίδη
  συμβάλλει στην αντιμετώπιση της βιολογικής βλάβης ενισχύοντας τους φυσικούς μηχανισμούς προστασίας και επανόρθωσης του DNA.
 • Βήτα-Γλυκάνη/L-Καρνοσίνη
  συνδυασμός κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ενισχύει τη φυσική, βιολογική άμυνα του δέρματος και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.
 • Η Βιταμίνη Ε
  έχει αντιοξειδωτική δράση