30 Πλουσια κρεμα προσωπου
30 Πλουσια κρεμα προσωπου
30 Πλουσια κρεμα προσωπου
30 Πλουσια κρεμα προσωπου
30 Πλουσια κρεμα προσωπου
30 Πλουσια κρεμα προσωπου

Σειρά αντιηλιακής προστασίας Defence Sun
30 Πλούσια κρέμα προσώπου

Υψηλή προστασία
Προστασία από τη φωτογήρανση
συσκευασίες
Σωληνάριο 50 ml
24.5€
Προσθήκη στο καλάθι Βρείτε το σε φυσικό κατάστημα

Νέα, οικολογική σύνθεση ειδικά σχεδιασμένη για κανονικό και ξηρό δέρμα, με απαλή, βελούδινη και μη λιπαρή υφή. Σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει τριπλή φωτοπροστασία στο δέρμα:-- προστασία ευρέος φάσματος από την ακτινοβολία UVA-UVB, - προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από τις υπέρυθρες ακτίνες, - προστασία από τη μακροχρόνια βιολογική φθορά χάρη στο σύμπλεγμα Pro-Repair, που ενισχύει τους μηχανισμούς φυσιολογικής προστασίας και βιολογικής επανόρθωσης του δέρματος. Μη φαγεσωρογόνα, δοκιμασμένη υπό δερματολογική παρακολούθηση. Προστασία από τις υπέρυθρες ακτίνες UVA-UVB. Ανθεκτική στο νερό.

Ελεγμένο για νικέλιο - Χωρίς συντηρητικά - Χωρίς άρωμα - Χωρίς γλουτένη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Εφαρμόζετε αρκετή ποσότητα του προϊόντος πριν από την έκθεση στον ήλιο και επαναλαμβάνετε τακτικά την εφαρμογή. Αποφύγετε την άμεση επαφή με ρούχα. Μπορεί να λεκιάσει τα ρούχα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ/ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 • Φίλτρα UVA και UVB
  φωτοσταθερά
 • Νικοτιναμίδη
  συμβάλλει στην αντιμετώπιση της βιολογικής φθοράς ενισχύοντας τους φυσικούς μηχανισμούς προστασίας και επανόρθωσης του DNA.
 • Βήτα-Γλυκάνη/ L-Καρνοσίνη
  κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνδυασμός που ενισχύει τη φυσική, βιολογική άμυνα του δέρματος και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.
 • Βιταμίνη E
  έχει αντιοξειδωτική δράση