50+ Baby&Kid Σπρει
50+ Baby&Kid Σπρει
50+ Baby&Kid Σπρει
50+ Baby&Kid Σπρει
50+ Baby&Kid Σπρει
50+ Baby&Kid Σπρει

Σειρά αντιηλιακής προστασίας Defence Sun
50+ Baby&Kid Σπρέι

Πολύ υψηλή προστασία
Ανθεκτικό στο νερό και την άμμο
συσκευασίες
Σπρέι 200 ml σε κενό αέρος
Original price was: 29.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 23.92€.
Προσθήκη στο καλάθι Βρείτε το σε φυσικό κατάστημα

Αντηλιακό σπρέι ειδικό για το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών από 3 ετών. Σχεδιασμένο έτσι ώστε να προσφέρει τριπλή φωτοπροστασία στο δέρμα:-- προστασία ευρέος φάσματος από την ακτινοβολία UVA-UVB, - προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από τις υπέρυθρες ακτίνες, - προστασία από τη μακροχρόνια βιολογική φθορά χάρη στο σύμπλεγμα Pro-Repair, που ενισχύει τους μηχανισμούς φυσιολογικής προστασίας και βιολογικής επανόρθωσης του δέρματος. Ελαφρύ και μη κολλώδες, αυτό το σπρέι έχει σχεδιαστεί για να είναι πολύ εύχρηστο χάρη στην ειδική αντλία 360°. Προστασία από τις υπέρυθρες ακτίνες UVA-UVB. Πολύ ανθεκτικό στο νερό. Ελεγμένη ώστε να είναι ανθεκτική στην άμμο.

Ελεγμένο για νικέλιο - Χωρίς συντηρητικά - Χωρίς άρωμα - Χωρίς γλουτένη

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ
-Χρησιμοποιήστε για την προστασία του ευαίσθητου δέρματος παιδιών από 3 ετών χρησιμοποιώντας το βολικό και εύχρηστο δοχείο ψεκασμού.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Εφαρμόστε γενναιόδωρα, για παράδειγμα, 8 ψεκασμούς στους ώμους. Εφαρμόζετε συχνά. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση κατά λάθος επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά. Χωρίς οινόπνευμα. Αποφύγετε την άμεση επαφή με ρούχα. Μπορεί να λεκιάσει τα ρούχα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ/ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 • Φίλτρα UVA και UVB
  φωτοσταθερά
 • Νικοτιναμίδη και Βιταμίνη Ε
  η πρώτη συμβάλλει στην αντιμετώπιση της βιολογικής βλάβης ενισχύοντας τους φυσικούς μηχανισμούς προστασίας και επανόρθωσης του DNA. Η Βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση
 • Βήτα-Γλυκάνη/L-Καρνοσίνη
  συνδυασμός κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που ενισχύει τη φυσική, βιολογική άμυνα του δέρματος και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.
 • Πανθενόλη (προβιταμίνη Β5), Αλλαντοΐνη
  συμβάλλει στην προστασία του δέρματος κατά την έκθεση στον ήλιο