50+ Σπρει transparent touch
50+ Σπρει transparent touch
50+ Σπρει transparent touch
50+ Σπρει transparent touch
50+ Σπρει transparent touch
50+ Σπρει transparent touch

Σειρά αντιηλιακής προστασίας Defence Sun
50+ Σπρέι transparent touch

Πολύ υψηλή προστασία
Διαφανής εφαρμογή
συσκευασίες
Σπρέι 200 ml σε κενό αέρος
Original price was: 29.90€.Η τρέχουσα τιμή είναι: 23.92€.
Προσθήκη στο καλάθι Βρείτε το σε φυσικό κατάστημα

Υπερσύγχρονη σύνθεση, σχεδιασμένη έτσι ώστε να προσφέρει τριπλή φωτοπροστασία στο δέρμα:-- προστασία ευρέος φάσματος από την ακτινοβολία UVA-UVB, - προστασία από τις ελεύθερες ρίζες που προκαλούνται από τις υπέρυθρες ακτίνες, - προστασία από τη μακροχρόνια βιολογική φθορά χάρη στο σύμπλεγμα Pro-Repair, που ενισχύει τους μηχανισμούς φυσιολογικής προστασίας και βιολογικής επανόρθωσης του δέρματος. Έχει διάφανη, μη κολλώδη υφή, χωρίς αλκοόλη που είναι ανθεκτική στο νερό. Διατίθεται με ειδική αντλία 360°, που το καθιστά ιδανικό για όσους αναζητούν ένα εύχρηστο προϊόν. Ακατάλληλο για παιδιά κάτω των τριών ετών. Προστασία από υπέρυθρες ακτίνες UVA-UVB. Ανθεκτικό στο νερό.

Ελεγμένο για νικέλιο - Χωρίς συντηρητικά - Χωρίς άρωμα - Χωρίς γλουτένη

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Εφαρμόστε γενναιόδωρα, για παράδειγμα, 10 ψεκασμούς στους ώμους. Εφαρμόζετε συχνά. Μην ψεκάζετε απευθείας στο πρόσωπο. Αποφύγετε την επαφή με τα μάτια. Σε περίπτωση κατά λάθος επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε καλά. Αποφύγετε την άμεση επαφή με ρούχα. Μπορεί να λεκιάσει τα ρούχα.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ/ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 • Φίλτρα UVA και UVB
  φωτοσταθερά
 • Νικοτιναμίδη
  συμβάλλει στην αντιμετώπιση της βιολογικής φθοράς ενισχύοντας τους φυσικούς μηχανισμούς προστασίας και επανόρθωσης του DNA.
 • Βήτα-Γλυκάνη/ L-Καρνοσίνη
  κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνδυασμός που ενισχύει τη φυσική, βιολογική άμυνα του δέρματος και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.
 • Βιταμίνη E
  έχει αντιοξειδωτική δράση