Αντηλιακο Compact Foundation 50
Αντηλιακο Compact Foundation 50
Αντηλιακο Compact Foundation 50
Αντηλιακο Compact Foundation 50
Αντηλιακο Compact Foundation 50
Αντηλιακο Compact Foundation 50

Σειρά αντιηλιακής προστασίας Defence Sun
Αντηλιακό Compact Foundation 50

Υψηλή προστασία
Χρώμα: BRONZE
30.9€
Προσθήκη στο καλάθι Βρείτε το σε φυσικό κατάστημα

Με σύνθεση αποτελούμενη μόνο από φίλτρα ορυκτών, είναι ιδανικό για να προστατεύει και να εξομαλύνει την επιδερμίδα του προσώπου. Παρέχει προστασία ευρέος φάσματος από την ακτινοβολία UVA και UVB και προφυλάσσει το δέρμα από τη φθορά που προκαλείται από τις ελεύθερες ρίζες. Ανθεκτικό στο σμήγμα και τον ιδρώτα, ελαχιστοποιεί τις ατέλειες και προσφέρει ένα φυσικό, ματ αποτέλεσμα. Μη φαγεσωρογόνο, δοκιμασμένο υπό δερματολογική παρακολούθηση. Προστασία UVA-UVB.

Ελεγμένο για Χρώμιο, Νικέλιο και Κοβάλτιο - Χωρίς συντηρητικά - Χωρίς άρωμα - Χωρίς γλουτένη

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ
-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΦΩΤΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟΥ. ΧΑΡΙΖΕΙ ΟΜΟΙΌΜΟΡΦΗ ΟΨΗ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑ.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Χρησιμοποιήστε το σφουγγαράκι για να απλώσετε το προϊόν σε όλο το πρόσωπο, ξεκινώντας από το κέντρο του προσώπου και προς τα έξω. Εφαρμόζετε συχνά το προϊόν κατά την έκθεση στον ήλιο.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ/ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 • Φίλτρα ορυκτών
  διοξείδιο του τιτανίου, οξείδιο του ψευδαργύρου
 • Νικοτιναμίδη
  συμβάλλει στην αντιμετώπιση της βιολογικής φθοράς ενισχύοντας τους φυσικούς μηχανισμούς προστασίας και επανόρθωσης του DNA.
 • Βήτα-Γλυκάνη/ L-Καρνοσίνη
  κατοχυρωμένος με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συνδυασμός που ενισχύει τη φυσική, βιολογική άμυνα του δέρματος και καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες.
 • Βιταμίνη E
  έχει αντιοξειδωτική δράση