Κρεμα νυχτοΣ εντατικηΣ ενδυναμωσηΣ
Κρεμα νυχτοΣ εντατικηΣ ενδυναμωσηΣ
Κρεμα νυχτοΣ εντατικηΣ ενδυναμωσηΣ
Κρεμα νυχτοΣ εντατικηΣ ενδυναμωσηΣ
Κρεμα νυχτοΣ εντατικηΣ ενδυναμωσηΣ
Κρεμα νυχτοΣ εντατικηΣ ενδυναμωσηΣ

Defence my age gold
Κρέμα νυχτός εντατικής ενδυνάμωσης

Σύμπλεγμα Skin Replenish Complex
συσκευασίες
Βάζάκι 50 ml
41.90
Προσθήκη στο καλάθι Βρείτε το σε φυσικό κατάστημα

Κρέμα νυχτός βασισμένη στο σύμπλεγμα Skin Replenish Complex, μια πηγή ασβεστίου - ένα βασικό στοιχείο για την αναζωογόνηση και την ενίσχυση της ώριμης επιδερμίδας - και πεπτίδια που επαναφέρουν την πυκνότητα για τη βελτίωση της ελαστικότητας και της σφριγηλότητας του δέρματος. Εμπλουτισμένο με ένα ειδικό χρονοβιολογικό ενεργό συστατικό το οποίο, προάγοντας τους φυσικούς μηχανισμούς επανόρθωσης του δέρματος κατά τη νυχτερινή ανάπαυση, συμβάλλει στη μείωση των σημαδιών κόπωσης. Περιέχει επίσης υαλουρονικό οξύ, που μεταφέρεται στο δέρμα σε μικροσφαιρίδια για έντονο και παρατεταμένο αποτέλεσμα γεμίσματος και ενυδάτωσης. Με το πρωινό ξύπνημα, το δέρμα ακτινοβολεί θρέψη, απαλότητα και λάμψη. Η τακτική, καθημερινή χρήση θα κάνει το δέρμα πιο σφριγηλό και αναζωογονημένο, σαν αναγεννημένο. Έχει απαλή και πλούσια υφή, απορροφάται γρήγορα και χαρίζει μεταξένια αίσθηση.

Ελεγμένο για νικέλιο - Χωρίς συντηρητικά - Χωρίς γλουτένη

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ
-ΤΟΝΩΣΗ
-ΘΡΕΨΗ
-ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Εφαρμόστε το βράδυ σε πρόσωπο και λαιμό μετά τον σχολαστικό καθαρισμό της επιδερμίδας. Αποφύγετε τη χρήση στην περιοχή των ματιών.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ/ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Σύμπλεγμα Skin Replenish Complex
    Συνεργιστικός συνδυασμός ενεργού πηγής ασβεστίου και πεπτιδίων επαναπύκνωσης. Χάρη στην πηγή Ασβεστίου, αποκαθιστά τα σωστά επίπεδα αυτού του στοιχείου στο ώριμο δέρμα, ενισχύοντας τη φυσική ανανέωση της επιδερμίδας και την παραγωγή λιπιδίων, με δυναμωτικά και αναζωογονητικά αποτελέσματα στο δέρμα. Τα πεπτίδια βελτιώνουν τη δερμο-επιδερμική ένωση (DEJ) και τη σύνθεση των πρωτεογλυκανών στο χόριο, συμβάλλοντας στη βελτίωση της πυκνότητας, της ελαστικότητας και της ομαλότητας του δέρματος.
  • Χρονοβιολογικό ενεργό συστατικό
    Συνδυασμός συστατικών ενός πεπτιδίου και δύο φλαβονοειδών δεντρολίβανου (ρομαρινικό οξύ και χρυσίνη) αποκαθιστά τους φυσικούς βιορυθμούς του δέρματος και ευνοεί τους μηχανισμούς επανόρθωσής του κατά τη νυχτερινή ανάπαυση. Συμβάλλει στον περιορισμό των σημαδιών κόπωσης και στη μείωση του βάθους των ρυτίδων.
  • Υαλουρονικό οξύ
    Μεταφέρεται στο δέρμα σε μικροσφαιρίδια για έντονο και παρατεταμένο αποτέλεσμα γεμίσματος και ενυδάτωσης.