ΣυμπυκνωμενεΣ αμπουλεΣ αναζωογονησηΣ
ΣυμπυκνωμενεΣ αμπουλεΣ αναζωογονησηΣ
ΣυμπυκνωμενεΣ αμπουλεΣ αναζωογονησηΣ
ΣυμπυκνωμενεΣ αμπουλεΣ αναζωογονησηΣ
ΣυμπυκνωμενεΣ αμπουλεΣ αναζωογονησηΣ
ΣυμπυκνωμενεΣ αμπουλεΣ αναζωογονησηΣ

Σειρά Αναζωογόνησης & Αντιγήρανσης – Defence Skinergy
Συμπυκνωμένες αμπούλες αναζωογόνησης

Σύμπλεγμα Adaptogen Complex Plus
συσκευασίες
Φιάλη με 60 αμπούλες μονής δόσης
49.9€
Προσθήκη στο καλάθι Βρείτε το σε φυσικό κατάστημα

Ένας εξαιρετικά συμπυκνωμένος ορός σε πολύτιμες αμπούλες μονής δόσης για να αποκαθιστά τα επίπεδα της ενέργειας στο δέρμα και να προσφέρει ολοκληρωμένη άμυνα απέναντι στις επιπτώσεις του στρες, όπως πρώιμη γήρανση, απώλεια ελαστικότητας και θαμπό δέρμα. Με το σύμπλεγμα Adaptogen Complex, μια ισχυρή συνέργεια μεταξύ ενός φυτικού εκχυλίσματος προσαρμογόνου και ενός ειδικού ελαιοδραστικού συστατικού, αυξάνει την αντοχή του δέρματος σε όλους τους τύπους στρεσογόνων παραγόντων και αποκαθιστά τη ζωντάνια του. Μεταξένιο, απαλό και ομοιόμορφη δέρμα αμέσως μετά την εφαρμογή. Χρησιμοποιήστε το το βράδυ, για δέρμα πιο απαλό και ξεκούραστο το πρωί.

Ελεγμένο για νικέλιο - Χωρίς συντηρητικά - Χωρίς άρωμα - Χωρίς γλουτένη

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ
-ΤΟΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΠΙΔΕΡΜΙΔΑΣ
-ΠΡΟΣΤΑΣΊΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΕΣ
-ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Ανοίξτε μια αμπούλα περιστρέφοντας απαλά το πάνω μέρος, αδειάστε το προϊόν στο χέρι σας και, στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να απλώσετε στο πρόσωπο και τον λαιμό, αφού καθαρίσετε το δέρμα. Χρησιμοποιήστε το πρωί ή/και το βράδυ πριν από τη συνηθισμένη σας κρέμα. Διατηρείτε τη συσκευασία καλά κλεισμένη σε δροσερό και ξηρό μέρος. Οι αμπούλες συντηρούνται καλύτερα όταν αποθηκεύονται στην αρχική τους συσκευασία. Δεδομένου ότι το κέλυφος της αμπούλας είναι κατασκευασμένο από φυσικό υλικό, μπορεί οι αμπούλες να προσκολλώνται η μία στην άλλη. Κατά τη χρήση, πάρτε μία μόνο αμπούλα ξεκολλώντας την απαλά από τις υπόλοιπες.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ/ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

  • Σύμπλεγμα Adaptogen Complex Plus
    Ειδικός συνδυασμός ενός ελαιώδους εκχυλίσματος από μούρα μανόλιας (Schisandra chinensis), ενός φυτού γνωστού για τις εξαιρετικές αναζωογονητικές και προσαρμογόνες του ιδιότητες και ενός προσεκτικά επιλεγμένου ελαιοδραστικού συστατικού (GGP).
  • Εκχύλισμα Schisandra
    Προσαρμογόνο ενεργό συστατικό από ένα φυτικό σύμπλεγμα πλούσιο σε λιγνάνες και ακόρεστα λιπαρά οξέα (ω-6 και ω-9). Έχει αναζωογονητική δράση, ενώ μειώνει το οξειδωτικό στρες, που προκαλείται από τους αστικούς ρύπους, αυξάνοντας την αντίσταση του δέρματος και βελτιώνοντας τη σφριγηλότητα και την ελαστικότητά του.
  • GGP
    Ειδικά ενεργά συστατικά που καθυστερούν τη γήρανση των κυττάρων, διατηρώντας το μήκος των τελομερών. Προωθεί την ανανέωση των υποστηρικτικών στοιχείων του δέρματος, καταπολεμώντας την απώλεια πυκνότητας και τη χαλάρωση.