Προστασια SPF 30 στην πολη city block
Προστασια SPF 30 στην πολη city block
Προστασια SPF 30 στην πολη city block
Προστασια SPF 30 στην πολη city block
Προστασια SPF 30 στην πολη city block
Προστασια SPF 30 στην πολη city block

Defence Hydractive
Προστασία SPF 30 στην πόλη city block

Προστατευτική ενυδατική κρέμα
Αντιοξειδωτικό, κατά της ρύπανσης, κατά του μπλε φωτός
συσκευασίες
Σωληνάριο 40 ml
28.5€
Προσθήκη στο καλάθι Βρείτε το σε φυσικό κατάστημα

Ελαφριά, ενυδατική και αποτοξινωτική θεραπεία που απορροφάται γρήγορα με φωτοπροστασία, ιδανική για την καθημερινή άμυνα του δέρματος. Περιέχει Hyaluron-pro, ένα σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος σε διαφορετικά μοριακά βάρη, που εξασφαλίζει συνεχή ενυδάτωση έως και 48 ώρες σε όλες τις στοιβάδες της επιδερμίδας. Με αντηλιακά φίλτρα και ειδικά φυτοδραστικά συστατικά, συμβάλλει στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών, προστατεύοντας έτσι καθημερινά το δέρμα από τους περιβαλλοντικούς επιθετικούς παράγοντες (νέφος, βαρέα μέταλλα) και τις βλαβερές συνέπειες των υπεριωδών ακτίνων και του μπλε φωτός. Μετά τη χρήση, το δέρμα θα δείχνει αμέσως μεταξένιο, λαμπερό και απαλό.

Ελεγμένο για νικέλιο - Χωρίς συντηρητικά - Χωρίς άρωμα - Χωρίς γλουτένη

ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ
-ΕΝΥΔΑΤΩΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
-ΠΡΟΛΗΨΗ ΓΗΡΑΝΣΗΣ
-ΚΆΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΜΕΤΑΞΕΝΙΟ, ΛΑΜΠΕΡΟ ΚΑΙ ΛΕΙΟ

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ
Εφαρμόστε το πρωί μετά τον καθαρισμό του δέρματος, είτε μεμονωμένα είτε μετά από τον ορό εντατικής ενυδάτωσης Defence Hydractive που διατίθεται στην ίδια σειρά.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ/ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ

 • Hyaluron-pro
  σύμπλεγμα υαλουρονικού οξέος σε 5 διαφορετικές μοριακές μορφές που εγγυάται την ενυδάτωση σε όλες τις στοιβάδες της επιδερμίδας. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με το σύστημα σερίνης αργής απελευθέρωσης: ενισχύει και παρατείνει την ενυδατική δράση.
 • ΔΡΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΑΤΙΚΟ ΓΕΝΙΚΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ
  Φυτοσύμπλεγμα ενεργών συστατικών από φύτρο ρυζιού, κόκκινο ρύζι και μαύρο ρύζι. Αποτρέπει τον σχηματισμό ελεύθερων ριζών, προστατεύοντας έτσι το δέρμα από αστικούς ρύπους και το μπλε φως (HEV - High Energy Visible light) που εκπέμπεται από τις ηλεκτρονικές συσκευές.
 • Εκχύλισμα Cistus incanus
  Αντιμετωπίζει τόσο τις ενδογενείς (που δημιουργούνται από την κυτταρική αναπνοή) και τις εξωγενείς (που δημιουργούνται από την υπεριώδη ακτινοβολία, τη ρύπανση) ελεύθερες ρίζες.
 • Εκχύλισμα Gynostemma
  Ενισχύει τη λειτουργία του φραγμού του δέρματος, βελτιώνοντας την άμυνά του και τους φυσικούς μηχανισμούς αποτοξίνωσης.