Πολιτική επιστροφών

Προϋποθέσεις Επιστροφής

  • Το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί.
  • Η επιστροφή να πραγματοποιηθεί εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.
  • Το προϊόν να συνοδεύεται απαραίτητα με την πρωτότυπη απόδειξη αγοράς (Απόδειξη Λιανικής, τιμολόγιο, Δελτίο αποστολής-Τιμολόγιο κ.ο.κ).
  • Να βρίσκεται το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, πλήρες και χωρίς φθορές, η δε συσκευασία του να είναι αυτή που κανονικά συνοδεύει το προϊόν.

Για να φτάσουν τα προϊόντα σε καλή κατάσταση σας προτείνουμε να κρατάτε την αρχική συσκευασία.

Εντός Ελλάδας

Η πρώτη επιστροφή και επαναποστολή προϊόντων πραγματοποιείται χωρίς καμία επιβάρυνση για τον πελάτη εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής (είτε το επιστρέφετε εσείς στο σημείο που σας υποδεικνύουμε, είτε το αποστέλλετε με την ACS Courier).

Μετά την πρώτη επιστροφή και επαναποστολή παραγγελιών και για κάθε επιπλέον επιστροφή, θα υπάρξει χρέωση €2,00 για κάθε επιστροφή και €2,00 για κάθε επαναποστολή προϊόντων.

Όλες οι επιστροφές γίνονται με την ACS Courier.

Η διεύθυνση στην οποία θα επιστραφούν τα προϊόντα είναι:

Νικ.Ουρανού 3, 54627 Θεσσαλονίκη

 

Σε περίπτωση ελαττωματικού προϊόντος ή λάθους αποστολής, προχωρούμε σε αντικατάσταση ή σε επιστροφή χρημάτων που αντιστοιχούν στην αξία των προϊόντων, ακολουθώντας την παρακάτω Διαδικασία Επιστροφής:

  1. Συσκευάζετε και στέλνετε το πακέτο με τα προϊόντα με την ACS Courier και με χρέωση παραλήπτη. Μέσα στο πακέτο αποστολής, θα έχετε τοποθετήσει σημείωμα στο οποίο να μας γνωστοποιείτε το πρόβλημα που έχει προκύψει με το επιστρεφόμενο προϊόν, καθώς και την απόδειξη αγοράς.
  2. Εφόσον ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, προχωράμε σε σχετική αντικατάσταση ή πίστωση του αντίστοιχου ποσού σε τραπεζικό σας λογαριασμό ή πιστωτική/χρεωστική κάρτα εφόσον η αρχική πληρωμή είχε γίνει με αυτόν τον τρόπο.
  3. Σε περίπτωση που το πακέτο φτάσει και αποδεικνύεται ότι δεν ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής, το προϊόν δε θα γίνεται δεκτό. Θα επιστρέφεται στον πελάτη και τα έξοδα μεταφοράς θα βαραίνουν τον ίδιο.

 

Ακύρωση παραγγελίας

Μπορείτε  να ακυρώσετε  την παραγγελία σας επικοινωνώντας μαζί μας. Αν ακυρώσετε  την παραγγελία σας ενώ έχει ήδη παραδοθεί στη μεταφορική, υπάρχει περίπτωση να γίνει προσπάθεια παράδοσης. Σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να αρνηθείτε την παραλαβή της. Η επιστροφή των χρημάτων θα δρομολογηθεί μόλις το δέμα επιστρέψει στην εταιρία. Η ακύρωση δεν μπορεί να αναιρεθεί. Αν ακύρωσετε την παραγγελία σας κατά λάθος, θα πρέπει να την καταχωρήσετε εκ νέου.