Τρόποι αποστολής

Τα προϊόντα που παραγγείλατε αποστέλλονται στην διεύθυνση που μας έχετε δώσει μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών «ACS courier».
Η «BioNike Greece» επιφυλάσσεται του δικαιώματός της, να χρησιμοποιήσει και άλλη εταιρεία ταχυμεταφορών ή υπό ειδικές συνθήκες άλλο μέσο παράδοσης.

Κόστος Αποστολής

  • Το κόστος αποστολής για τις παραγγελίες είναι 2,20€.
  • Για παραγγελίες άνω των 60€ τα μεταφορικά είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Συμπληρωματικές Παραγγελίες

Οι παραγγελίες εκτελούνται αυτόματα με αυστηρή σειρά προτεραιότητας.
Για τον λόγο αυτό, οποιαδήποτε προσθήκη προϊόντος/ων σε υφιστάμενη παραγγελία λογίζεται από το σύστημα μας ως νέα παραγγελία.

Χρόνος Αποστολής

  • Οι παραγγελίες αποστέλλονται από εμάς εντός μιας (1) με τριών (3) εργάσιμων ημερών. Εξαιρούνται περίοδοι αιχμής (γιορτές και αργίες).
  • Σε περίπτωση που κάποιο από τα προϊόντα δεν είναι άμεσα διαθέσιμο, θα ενημερώνεστε έγκαιρα από το τμήμα παραγγελιών για τον εκτιμώμενο χρόνο παράδοσης.

Παραλαβή Παραγγελίας

  • Αποστολή στο χώρο σας: Η παραγγελία σας, αποστέλλεται στο χώρο σας με την ACS Courier.
  • Παραλαβή από το Τοπικό Γραφείο Courier: Σε περίπτωση που κατοικείτε σε απομακρυσμένη ή δυσπρόσιτη περιοχή μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας από το τοπικό κατάστημα της εκάστοτε εταιρίας courier, προκειμένου να αποφύγετε τυχόν επιπλέον χρεώσεις. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να επιλέξουμε την οικονομικότερη λύση!

Αποστολή στην Κύπρο

  • Υπηρεσία Εconomy (Mεταφορά Ακτοπλοικώς)με παράδοση εντός 7-12 εργάσιμων ημερών από την αποστολή της παραγγελίας (+8.00€)

Προσοχή

Σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία δεν πραγματοποιούνται πωλήσεις φαρμάκων μέσω διαδικτύου, ούτε μπορούμε να παραλάβουμε και να εκτελέσουμε συνταγές.

Όλες οι παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνουν ΦΠΑ.